tiistai 27. tammikuuta 2015

Taas askelen jäljessä muita

 
Kävipä reilu viikko sitten niin, että päätin vihdoinkin tilata Wollmeisen lankaa ja selvittää, mistä kohistaan. Tai on varmaan kohta kohistu jo vuosia, mutta olen tapani mukaan jälkijunassa. Kolme vyyhtiä keräsin ostoskoriin.
 
 
Twin-nimistä sekoitelankaa tilasin väreissä Tutu (pinkki) ja Grunfink (vihreä) (saksalainen y, en löydä...). Sitten tilasin mustan vyyhdin Wollmeise DK-lankaa, sitä on tuossa 225 g. Mustaa lankaa tarvitaan aina. Nyt on sitten millä kokeilla. Vielä ne lepäilevät pakasteessa.
 
Ravelrysta luin ristiriitaisia kommentteja langasta. Toiset kehuvat maasta taivaaseen, toisten mielestä lanka halkeilee ja tuntuu kovalta. Katsotaan, koska saan jonkun vyyhdin kerittyä ja otettua käyttöön, kerron sitten oman mielipiteeni. Värit ovat kyllä kauniit. 
 

6 kommenttia:

 1. Onko sulla joku spesiaalisyy lankojen pakastamiselle? Mahdollisten ötököiden kuoleminen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mä oon aika ötökkäkammoinen ja yleensä ainakin ulkomailta tulleet langat pakastan reiluksi vuorokaudeksi. Yleensä varmaan ihan turhaa, mutta eipä siitä haittaakaan ole. :)

   Poista
 2. Mäkin olen vähän hämäläinen. Just on ekat WM:t puikoilla. Mä tykkään kovasti neulejäljestä. Tavan sileästä tulee jotenkin erinäköistä kuin muilla langoilla, ainakin tuolla DK:lla. Ihania värejä olet tilannut, herkullisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nonni, joku toinenkin! :) Mulla on sama hittimallien kanssa, sytyn niistäkin yleensä vasta paljon muita myöhemmin. Kiva kuulla, että olet tykännyt. Kiitos!

   Poista
 3. Heh, mäkin viime viikolla näitä kattelin, mutta en nyt vielä(kään) tilannut. Että täällä yksi todella myöhäinen. :)

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)