torstai 1. tammikuuta 2015

Vuosi 2014 - saldo

Tehdäänpäs taas laskennallisia toimia ja pistetään vuosi 2014 pakettiin neulomusten osalta. Olen jo useana vuonna yrittänyt lähennellä 10 kg rajaa, mutta tänäkin vuonna jäin sen alle. Neulevuosi oli suorastaan VÄHÄKULUTUKSINEN suhteessa kolmeen aiempaan vuoteen jääden lukuun 8862 g. Joulukuu oli aiempien vuosien mukaisesti suurta langankulutusjuhlaa ja 1,5 kg meni rikki, mutta tähän vuoteen jäi useampi kuukausi, jolloin kulutus oli vain 200-300 g luokkaa.

Saavutushan olisi tosi hyvä siltikin, jos taloon "tulevan" langan määrä jäisi vähiin, mutta näin ei ole käynyt, vaan lankaa on varastossa tällä hetkellä 21 kg 457 g.

Mitäs täällä sitten on tehty:

- 45 paria erikokoisia sukkia, jokavuotinen hitti
- 7 päähinettä
- 7 paria käsijuttuja eri koossa (lapasia, ranteenlämmittimiä)
- 8 erikokoista villapuseroa tai takkia, osa vauvan
- 11 erilaista kaulajuttua, huiveja, pitsihuiveja kauluri
- 1 vauvan peitto
- 2 pannunalusta
- 1 vauvan housut
- 2 pehmoa (monsteri yhteistyössä tyttären kanssa ja kissa)
- 6 paria tossuja
- 1 iPad-kotelo

91 neuletyötä siis, osa pienempiä, osa isompia. Tämä vuosi oli siitä poikkeuksellinen, että päätin, etten juuri ota paineita joululahjaneulonnasta ja muutenkin keskityin enemmän itsekeskeisesti miellyttämään itseäni. Joistakin pyynnöistä olen kieltäytynytkin.

Tämän vuoden saldokin on jo avattu toivelapasilla ja uudenvuoden aattona valmistui polvisukkapari, jota ei ole vielä esitelty.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)