perjantai 11. joulukuuta 2015

A & B

Joulukalenterisukat etenevät. Yksi työllistänyt tekijä loppui tältä syksyltä ja nyt on aikaa taas keskittyä olennaiseen eli neulomiseen. Sain molemmat sukat ajantasalle.
 
 
B-sukkaan neulottiin 7.12.  jääpuikkoja ulkolämpötilan mukaan. Täällä nyt ei ole pakkasista tai talvesta tietoakaan, joten vihreäksi meni. 10.12. olisi pitänyt neuloa lempipelimerkillä. No, tää ei mua sytyttänyt, joten vedin väliin omaa randomkirjoneuletta. Tänään 11.12. piti neuloa veripisaroita oman veriryhmän mukaan, eli punaisella mentiin.
 

A-sukka jatkui 8.12. Sibeliuksen kunniaksi nuoteilla. Väri piti valita lempisävellajin mukaan. Ei niillä niin väliä, mutta keltainen sopi parhaiten seuraavaksi väriksi ilmettä kirkastamaan, joten sillä mentiin. 9.12. ohjelmassa oli oma nimi riimukirjaimin ja se syntyi vesielementin perusteella vihreällä.

Edelleen harmittelen A-sukan pohjavärivalintaa, mutta syy on omani. Pitää odottaa lopputulosta. Lankahan on kuitenkin ihanaa Casbah Sockia. Viimevuotiset joulukalenterisukat ovat juuri nyt käytössä, tykkään niistä tosi paljon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)