sunnuntai 6. joulukuuta 2015

6 ensimmäistä luukkua avattuna

Roikun mukana Jämälankavillasukkajoulukalenterissa, vaikka väkisin, koska se on niin kivaa! Väkisin, koska aika ei vielä oikein tahtoisi riittää, mutta loppua kohden vihjeiden pidetessä helpottaa ja siksi päätin kuitenkin yrittää. Ensimmäiset kuusi luukkua on nyt avattu ja esittelen ne tässä yhdessä. Kuvat ovat sitä, mitä saa 24/7 vesisateisessa pimeässä Varsinais-Suomessa. Plääh.
 
 
1. päivänä käskettiin neuloa kärki ja yksi kerros jotenkin valitulla värillä, taisi olla väriympyrä ja sen mukainen aloituskellonaika. Sukka nyt tuli aloitettua vihreällä Casbah Sockin jämällä, joka kyllä varmaankin riittää pohjaväriksi koko sukkaan, mutta ei nyt ehkä ollut ihan paras vaihtoehto. En kuitenkaan jaksanut aloittaa uudelleen, joten tällä mennään.
 
 
2. päivänä piti tehdä vähän turhankin paljon kikkailua, että saatiin aikaiseksi kaksi riviä, joilla oli joku matemaattinen termi. Allekirjoittaneen matemaattisen innostuksen taso kuultaa kommentissa. Ekan ja tokan päivän vihjeet tein 2. päivänä. Kakkossukan pääväriksi tuli ruskea Handu, joka ei välttämättä riitä koko sukan pääväriksi, höm. Ei nyt mene niin kuin Strömsössä.
 
 
3. päivänä syntyi harmaita vinoraitoja oman alla näkyvän yöpuvun perusteella.
 
 
4. päivänä en ehtinyt tehdä mitään, joten 4. ja 5. päivän jutut tein samana päivänä. Ensin punaisia kuvioita Ravelryyn liittymisvuoden perusteella. Ylpeydellä kuuluin ensimmäiseen ryhmään, muistan vielä, kun jäsenyyttä odoteltiin pitkässä virtuaalijonossa kuin kuuta nousevaa ja mikä maailma siellä avautuikaan! Liittynyt olen 16.10.2007.
 
5. päivän vihjeessä piti neuloa jotain lempihyväntekeväisyyteen liittyvää. Käytännön läheisenä ihmisenä olen tykännyt osallistua näihin vähävaraisten lasten joululahjatoivekampanjoihin. Kuvio yrittää esittää lahjapakettia ja kampanja olisi Lahja Lapselle-keräys. Sen logossa on vaaleansinistä ja punaista pakettina.
 
 
6. päivänä piti valita raidan väri Itsenäisyyspäiväjuhlan ensimmäiseksi nähdyn mekon värin perusteella. Ensimmäiseksi näin ennen juhlia mahtavan Roosa nauha-mekon ja seuraavaksi rva Haukion kauniin fuksianvärisen mekon, joten välimuotona pinkkiä kehiin.
 
Olen iloinen, kun olen saanut aloitettua projektin ja juuri nyt olen ihan aikataulussakin. Kiitän jo tässä vaiheessa Neulistia ja Vyyhtiä tästä mukavasta joulunaluspuuhailusta!

2 kommenttia:

  1. Mielenkiinnolla odotan ja seuraan millaset sukat tulee ja tosi kivalta näyttää jo nyt��☺
    Täti Jkl täällä vaan intoilee!!!

    VastaaPoista

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)