sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Yhden palmikon takki osa 2

Lokakuun lopussa aloitin pojalleni villatakin, joka valmistui joulukuun puolivälissä ja onkin ainoa valmistunut isompi työ koko syksynä.

Lanka: Drops BIG Merino.
Menekki: 700 g.
Puikot: 5 & 5,5 mm.
 
Olen tehnyt tämän aiemminkin, silloin harmaasta Nepalista ja se on ollut todella pidetty. Toivottavasti tästäkin tulee sellainen.
 

Kuvat ovat epätarkkoja ja huonoja, mutta kelitkin ovat sellaiset. Lankaa oli miellyttävää kutoa, eikä varmasti kutita. Todennäköisesti nyppyyntyy kyllä tämäkin.
 
Itse malli on saumaton kainoihin asti, mutta tein taas hihatkin suljettuna neuleena ylhäältä alaspäin poimien silmukat kädenaukoista.
 
 
Jospa saisin vielä omaan Dexteriin hihat tehtyä tämän vuoden puolella, niin voisin aloittaa ensi vuoden puhtaalta pöydältä, vaikkei neulomisaikaa tule juuri olemaan.
 
Sitten lopuksi vielä VINKKI niille, jotka eivät vielä ole huomanneet. Instagramissa ja blogissa tincanknits jakaa päivittäin yhden maksullisen asusteen ohjeen ilmaiseksi Ravelryssa, kivoja malleja on ollut jaossa, kannattaa käydä lunastamassa.
 
Kiva, jos joku jaksaa täällä vielä käydä, vaikkei täällä paljoa tapahdukaan.
 
<3
 
 


8 kommenttia:

 1. Hyvännäköinen siis palmikkotakki kuin myös takin saaja☺kävin kattoo ton tincanknitsin mutta en oikein ymmärtänyt miten sen ohjeen näkee ym
  Ei varmaankaan yllätys mutta Täti Jkl täällä taas ei ymmärrä kaikkia some koukeroita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! Ne mallit lunastetaan Ravelryssa, sä et tainnut olla siellä? Ei kaikkee tarviikaan ymmärtää. <3

   Poista
 2. Ihana takki! Tuli inspis neuloa miehelle synttärilahjaksi jokin takki! Onhan tässä aikaa... Öö 20 päivää suunnilleen :D Langatkin pitäis tilata... Ehtii, ehtii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Paksu lanka vaan ja menoksi, ehtii hyvin (jos on aikaa)! :-D

   Poista
  2. Onneksi on tämän viikon jälkeen vielä viikko lomaa ja mies on silloin työreissussa :D Aion tosin aloittaa heti, kun saan langat. Ainahan voin sanoa, että siitä tulee ihan jotain muuta ;)

   Poista
  3. Joo, no hyvin ehtii, tsemppiä! :-)

   Poista

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)