maanantai 7. heinäkuuta 2014

Karkas

Tuossa loman loppumetreillä päätin ilahduttaa vähän itseäni langalla.
 
 
Tilaisuus tarjoutui, kun Villavyyhti ilmoitti loppuunmyynnistä. Kävin sitten vähän klikkailemassa ja tämä hempeä joukko kotiutui tänne. Taaimmaisen rivin Ricoille on sentään jo käyttötarkoitus. Cascadet jäävät odottamaan tarkoitustaan. Louhittaren Luolan Pohjan akka ja Väinämöinen Sport pääsevät takuulla käyttöön, samoin Hopeasäikeen sukka, ihana väri! 
 
Sitten vierailin Tangled Yarnin alessa ja klikkailin hiukan lisää.
 
 
Erityisesti tilasin Shilasdair Luxury 4 ply:tä kahdessa värissä. Tein aiemmin Lontoosta ostamistani vyyhdeistä itselleni Sweet Tantalate-huivin ja lanka oli yks ihanimmista ikinä. Kaunis väritys ja ihanainen pehmeys. Nyt on sitten kahdet uudet huivilangat väreissä Summer loch ja Rowan berry. Juno Fibre Artsin Milly Standard sukkalanka on uusi tuttavuus, se on tuo keltainen. Dream in Color Classya tilasin myös vyyhdin värissä Deep regret. Ehkä alitajunta puhuu kuitenkin. Mutta en kyllä kadu! On kuin olisi ollut joulu heinäkuussa, kun nämä tulivat vieläpä samana päivänä.
 
Coop Knits Socks ei ollut alennettu, mutta oli mulle ihan uusi tuttavuus ja näytti tosi kivalta. Kirja oli ihan loisto-ostos, ei siinä tainnut olla kuin yksi malli, mistä en yhtään innostunut. Eli todennäköisesti ainakin 9 sukkaparia tulee tehtyä tästä opuksesta. Lisäksi tykkään sen värityksestä ja kuvat ovat poikkeuksellisen hyvät.
 
 
Hmm. Aikamoista ilonpitoa.... toimii!

4 kommenttia:

 1. Tais sitten karata vähän mopo käsistä!!!! mutta ihaniahan nuo on
  Täti Jkl toteaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta molemmat! Ja nyt vielä sun antama lisäys, nam!

   Poista

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)