sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

FeikkiConsit ja Karnaluks-hehkutusta

Tein toiset "converset" kummipoikakolmoselle.
 
Malli: Tennarisukat (Facebookin Voihan Villasukka!-ryhmän tiedostoista) omin sovelluksin.
Lanka: Novita Seiskaveikka .
Menekki: 116 g.
Puikot: 3,5 mm.
 
Seiskaveikka sopi näihin mielestäni paremmin kuin aiemmin käyttämäni ohuempi lanka. Edelleen näissä on turhan paljon näperrettävää omaan makuuni, mutta kummipoika tuntui ilahtuvan. :)
 
 
Pyörylän virkkaaminen sujui jo hiukan paremmin, joskin edelleen kieli keskellä suuta. :b
 
Perheen kanssa käväisimme päiväseltään Tallinnassa ja eihän Tallinnaan voi mennä käymättä Karnaluksissa. Lähdimme reissuun sen verran aikaisin, että liikkeessä ei vielä ollut kovinkaan paljon porukkaa, joten selvisin hommasta yllättävän nopeasti. En juurikaan keskittynyt lankoihin, vaan viime vuoden tapaan lähinnä nappeihin ja puikkoihin. Kaksi kerää Regia Cottonia sentään tuli ostettua, hinta oli 1,44 € kerä, tms.
 
 
2,5 mm pyöröjä sukkaneulomuksia varten olen jo etsiskellyt (ja ne edellisen postauksen puikot ovat edelleen kaupan...) ja nyt löysin Addin bambuiset sellaiset. Olisin mieluiten ostanut 60 cm:n kaapelilla ne, mutta 80 cm oli tyytyminen, kun muita ei ollut. Näitä tulikin jo testattua ja hyvät ovat! KnitPron Karbonz-puikot ovat myös mieleeni ja tämä setti oli myös edullinen mielestäni, hinta oli 49 € paikkeilla. Siinä on siis koot 2.5, 3, 3.5, 4, 4.5 ja 5 mm 20 cm:n pituisina.
 
 
Ja sitten tietysti näitä nappeja...Halvimmat näistä olivat 0,13 senttiä/kpl. Ostin tällä kertaa ihan perusnappeja, jotka ovat käyttökelpoisia vaikka mihin. Ostin 12 kpl kutakin lajia. Näillä pärjää taas pitkälle. Voin kyllä suositella Karnaluksia lämpimästi, edelleen.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)