lauantai 22. maaliskuuta 2014

Rahantuhontaa


Turussa on tänä viikonloppuna Kädentaito-messut, jossa tuli tavan mukaan pyörähdettyä hiukan väsyneenä työpäivän perään. Tarjonta oli suunnilleen samaa kuin aiemmin, vaikka tuntui jotenkin siltä, että lankaa olisi ollut vähemmän. TitiTyy oli ensimmäistä kertaa paikalla tänä vuonna, kivaa! Ainoa ostamani lankavyyhti olikin heiltä, siililankaa yksi vyyhti lisää. Nam.
 
Elikot ovat muistaakseni Hannele Hämäläisen keramiikkaa. Rakastan mäyräkoiria ja pöllöjä, pitääkö muuten perustella?
 
Sitten jo aiemmin blogimaailman yllyttämänä ostin lankavyyhdin Trailing Cloudsista. Lontoo-friikkinä ja erityisesti sen metroverkkoon ihastuneena Mind the gap-lankaa vaan oli PAKKO saada.
 
 
Ihanaa!

7 kommenttia:

 1. Ihania! Mä hetken harkitsin, että olisin pyytänyt sua hakemaan mun laskuun Titityyltä sitä niiden kuukauden tarjouslankaa, mut en sittenkään ole ihan varma että haluanko sitä ja olis muutenkin ehkä ollut hiukka monimutkaista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olisinhan mä nyt hakenut, höh. Tarkoitatko Allinoa?

   Poista
  2. Joo mä tiedän et olisit <3 Mut mä en sit osannut päättää, et haluanko.... Joo, just sitä.

   Poista
 2. Kivat langat ja elikot ja varsinkin toi Trailing lanka. Täällä on parin viikon päästä Kädentaito-messut! Saas nähdä mitä sieltä lähtee mukaan:)
  Täti Jkl täällä vaan

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Kerin sen tänään ja se on kyllä ihanan värikästä! Hyviä messuhankintoja sulle, Jyväskylässä on kyllä hyvä tarjonta! JennyF vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen varmaan hyviä hankintoja ja tietysti tarpeellisia.........ja onhan meillä aina toi TitiTyy ja Poppeli :)

   Poista

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)