tiistai 24. joulukuuta 2013

Väripalaton

Nyt kokeilen ensimmäistä kertaa aikataulutettua päivitystä. Tämän on tarkoitus ilmestyä jouluaattona, katsotaan kuinka käy.
 
Malli: Väripala kirjasta Lankaleikki.
Lanka: Novita Luxus Cloud.
Menekki: 190 g.
Puikot: 5 mm.
 
Halusin tehdä näistä punaisista Cloudeista jotakin veljentytölleni joululahjaksi. Aluksi ajattelin perinteisesti villatakkia, mutta tytteli tykkää tunikoista ja vaihtelu virkistää. Selailin Lankaleikki-kirjaa ja tämä malli sopi langan paksuuteen ja oli muutenkin mukavan yksinkertainen ja helppo, ylhäältä alas neulottava.

 
Tämä oli ensimmäinen toteuttamani Veera Välimäen malli ja täytyy sanoa, että pidin kovasti mallista, sen neulomisesta ja lopputuloksesta. Mukavaa nähdä tämä jossakin vaiheessa tytön päällä. Toki olen Välimäen malleja monesti aiemminkin jo ihaillut. Kuten kuvasta huomaa, poikkesin sen verran, että jätin toteuttamatta itse väripalan. En siitä hirveästi innostunut alkuaankaan. Neulottuani siis sileän osuuden loppuun, jatkoin oikein-nurin-neulosta helmaan.
 
 
Napit ovat Karnaluksista.

 
Toivottavasti aikataulutus onnistuu ja tämä postaus ilmestyy blogiin syyskuun lopun sijaan jouluaattona. Ravelryyn laitoinkin tämän jo. Jos kirjoittelisin tunikan tietoja vasta jouluna, en muistaisi enää mitä halusin sanoa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)