sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Pinkihtävät Bonesit

Malli: Bones by Jenni Österman (Neulekirja: Ilona Korhonen & Jenni Österman)
Lanka: Koigu KPPPM, väri P219.
Puikot: 2,5 mm.
Menekki: 75 g.
 
Aloittelin näitä itseni piristykseksi eräänä synkkänä päivänä, mutta ei tämä pinkinkukertava lanka kyllä piristänyt yhtään. Onhan se toki ominaisuuksiltaan ihana lanka; tiukkakierteinen, kiiltävä ja kutiamaton, mutta tuo värien kukerrus on aika yök. (Puolustukseksi sanottakoot, etten ole ostanut tai ainakaan valinnut tätä lankaa itse, vaan se rantautui varastooni sukkaklubin myötä).
 
 
Onneksi tällaisistakin joku tykkää ja nämä menevät tyttären bestikselle synttärilahjaksi.
 
Bones on kiva malli, teen vielä itsellenikin, kunhan löydän kivamman värisen langan.

 

Tänään on taas sellainen olo, että on kolmenlaisia neuleita...niitä, jotka on kesken, niitä, joita pitäis ja niitä, joita haluis. Pahimmillaan näissä fiiliksissä ei sitten synny mitään niistä.

4 kommenttia:

 1. Eihän nuo nyt niin kauhean pahat ole... ihan nätti tuo pohjana oleva vaaleanpunainen perussävy... ja Bones on kyllä kiva malli!
  Pitäisiköhän pätkävärjätyt langat jotenkin kieltää lailla, kun niitä ei osaa olla ostamatta? Ja toisaalta: kyllähän niistä moni ihan oikeasti tykkää! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi joo. Tai ainakin kylkeen varoitus, että kerällä näytetään kauniilta, mutta valmiina ei. Kyllä ne sun olivat mun mielestä kauniimmat. Näissä yhdistelmä on jotenkin kalsea.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No kiitos. Kauneus on katsojan silmässä...;-) Malli on kyllä kaunis.

   Poista

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)