lauantai 8. heinäkuuta 2017

Squircle

Minä tajusin tässä jokin aika sitten asian, minkä monet ovat (taas kerran) tajunneet jo aikapäivää sitten. Että tämä Squircle on aika hauska sukkamalli. En ollut katsonut kuvia kovin tarkkaan tai vain tajunnut koko jutun juonta. Nyt tajusin.

Malli: Squircle ilmaisohje Ravelryssa.
Lanka: Päälankana Holst Garn Highland, muut tässä lyhyesti: Opal Uni, Juno Milly Standard, Väinämöinen, Tuulen Tytär, Handu, Shibui Sock, Zauberball (Ravelryssa tarkemmin).
Menekki: Yht. 58 g.
Puikot: 2,5 mm pyöröt.


Suurin jujuhan näissä on tuo kantapään rakenne. Miten vaikeaa näissä ei ole. Kuten kuvasta näkee, sukka istuu yhtä hyvin jalkaan kuin perinteisetkin sukat. Ideana on tuo raidoituksen mahdollistuminen kai ja näihin on helppo upottaa jämälankoja. Itse en saanut yhtään jämäkerää kokonaan tuhottua, pahus.


Jämälankojen käytössä on tietysti aina haittana tämä päättelemisen viheliäisyys.


Aina on kuitenkin hauskaa kokeilla uusia juttuja ja näissähän on jälleen pilvin pimein väritysmahdollisuuksia! Uudet ovatkin jo puikoilla.

6 kommenttia:

 1. Ompa tosi herkut raidat! Mä paahdoin näitä kahdet peräjälkeen ja kylläpä vieläkin vois tehdä muutamat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Näitä voisi tehdä vaikka loppuelämänsä... Olisi kiva kokeilla kaikenlaisia vaihtoehtoja ja etenkin tuhota jämiä.

   Poista
 2. Squircle on kyllä hauska sukkamalli. Minä en ole niitä ehtinyt neuloa, vaikka suunnitelmissa on kyllä (niin kuin miljoona muutakin neuletta).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se menee. Ihanaa neulottavaa on vaikka kuinka. Ehkä joskus ehtii vielä sunkin puikoille. Suosittelen! :)

   Poista
 3. Kivat värit kivoissa sukissa! Täytyypi kokeilla tuota(kin) sukkamallia

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)