lauantai 20. elokuuta 2016

Lapaslahjoja ja outo kolmio

Taas on veljenlasten juhlien aika. Tällä kertaa kysyin, onko tarvetta jollekin neulotulle ja yllätyksekseni molemmat toivoivat lapasia. Mikäpä siinä.


Vanhempi toivoi keltaisia peruslapasia. Katsoimme yhdessä varastoni keltaisia vaihtoehtoja.

Malli: Peruslapaset kiilapeukuin.
Lanka: Cascade 220 Heathers, väri Straw.
Menekki: 67 g.
Puikot: 3,75 mm.

Nuoremmalle tein teemalapaset hänen kiinnostuksensa mukaan. Kohde on minulle entuudestaan täysin vieras, mutta se liittyi Gravity Falls-nimiseen animaatiosarjaan.

Malli: Omasta päästä.
Lanka: Tukuwool, värit Sake (valkoinen), Joku (sininen) ja Kimo (keltainen).
Menekki: 39 g.
Puikot: 2,75 mm.


Tukuwool tuntui karkeahkolta neuloa, mutta valitsin sen, koska siitä löytyi varastosta tarvittavia värejä. Laitoin nämä kylpyyn ja pingotin. Itse voisin pitää käsissä. Tämä olikin ensimmäinen kokemukseni langasta.

Sarjan päähahmot ovat ilmeisesti keltainen kolmio (?!) ja poika, jonka lippiksessä on sininen kuusi. Muuta en tiedä, mutta nämä teemat lapasiin haluttiin. :) Bonuksena tein toisen hahmon, eli sen hassun kolmion, pehmona. Oma tytär tuntee sarjan ja oli sitä mieltä, että nappiin menee, katsotaan...

Meet Bill Cipher!


Olen kyllä itsekin ihan tyytyväinen tähän, koska tein sen kokonaan kuvasta. Ravelryssa oli linkki Etsyssä myytävään ohjeeseen, mutta päätin kokeilla omin päin. Kaikkea sitä tuleekin tehtyä.

Lopuksi muistuttaisin vielä kirjoista, joita kaupittelen edelleen, tiedot löytyvät täältä.

4 kommenttia:

 1. Joskus on hauska sukeltaa ihan vieraaseen maailmaan näiden toiveiden kanssa!
  T: Nimim. Ikinä tuollaisesta sarjasta kuullutkaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No juu. En ollut minäkään kuullut. Tämä oli onneksi todella nopea juttu toteuttaa, tuskin muuten olisin siihen ryhtynytkään.

   Poista

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)