perjantai 19. elokuuta 2016

Lankaostoksia

Kävimme Lontoossa lomamme alussa ja tuli toki jälleen vierailtua Loop-kaupassa, joka on ihan parhaita lankakauppoja mielestäni monestakin syystä. Siellä on paljon kaikkia ihanuuksia ja myös kirjoja/ohjeita, nappeja ja muuta tilpehööriä. Lisäksi olen joka kerta saanut rauhassa ihmetellä kaikkea, kukaan ei tuppaa kannoille, mutta joka kerta on kysytty, haluanko apua. Sellainen rento ilmapiiri, mistä pidän. Osa ihmisistä toivookin palvelua, itse olen aina halunnut katsella yksikseni rauhassa.

Tällaista tarttui mukaan tällä kertaa. Kaikki pakattiin tuohon näppärään ja kivaan kangaskassiin. Madelinetoshin tosh sock-lankaa värissä Peony, jotenkin vaan niin kauniit sävyt. (Toim. huom. miksi mä ostan aina näitä riemunkirjavia, vaikka yleensä tehdessä kaipaan ihan muuta....) Cascade Yarnsin 220 Heathers värissä Irelande. Tämä on ihanan vihreää ja oli aletuotteena. Olisin ostanut enemmänkin, mutta vain nämä kaksi vyyhtiä oli jäljellä tätä väriä.

Blue Moon Fiber Artsin Socks that rock-lankaan en ole koskaan vielä saanut kontaktia, mutta olen monesti ihastellut siitä tehtyjä sukkia. Niinpä sitä piti yksi vyyhti napata mukaan.

Värin nimi on Free Range Chicken.

Liikkeessä oli myynnissä myös erityistä lähilankaa, jossa mainittiin jopa lampaiden paimenen nimi.

Lankaa oli vain yhtä väriä, joka on ilmeisesti Natural. Ihana lampaan tuoksu tässä on. Se on DK-vahvuista, jää nähtäväksi, mitä tästä syntyy. Ehkä ihanat rasvaiset lapaset kuiville talvikäsilleni.

Suomessakin piti lähteä kaupoille, kun tytär halusi sukat, joihin ei löytynyt lankaa kotivarastosta. Samalla reissulla törmäsin pariin palleroon, jotka kotiutin.


Nämä ovat merinovillaa. Sukkia kumminkin ajattelin, ehkä huono ajatus. Värit olivat kivoja. Edition 6 on fingeringvahvuista ja Edition 3 paksumpaa. Sormet syyhyävät näiden kimppuun, mutta vielä en ole ehtinyt.

Lopuksi muistuttaisin vielä kirjoista, joita kaupittelen edelleen, tiedot löytyvät täältä.

6 kommenttia:

 1. Loop on mahtava kauppa! En ole paikan päällä käynyt mutta tehnyt pariin otteeseen nettiostoksia. Ihanuuksia löysit :)

  VastaaPoista
 2. Onhan se! Ja kiitos! Itse en olekaan tajunnut, että heillä on nettikauppakin.

  VastaaPoista
 3. Vau mitä lankoja ja kiva kangaskassi. toi monivärinen lanka on ihanan värinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onhan ne kivoja. Kun ehtisi pian ottaa jotakin puikoille asti.

   Poista
 4. Ihania lankoja ja varsiniin toi tosi monivärinen, syksyiset värit
  Täti jkl tykästy

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)