torstai 25. joulukuuta 2014

Jämälankavillasukkajoulukalenteri

Jouluhupi on ohi. Nyyh.
 
Langat: Vaikka ja mitä, Ravelryssa on tarkemmat speksit.
Menekki: 112 g
Puikot: 2,5 mm.
 
 
Tämä puuha oli lystiä alusta loppuun. Kiitokset Neulisti ja Vyyhti! Prosessin aikana opin myös uutta; jälkeenpäin tehtävän kantapään ja joustavan päättelyn. Mä tykkään näistä omistani ihan tositosipaljon!
 
Jos itse prosessissa jotain haluaisin kritisoida, se kohdistuisi varmaan siihen, että neulontamäärät lisääntyvät joulun lähetessä, jolloin on muutenkin kiire lahjojen ja muiden juttujen kanssa. Toisaalta kuitenkin ehdin neuloa jokapäiväiset vihjeet ja onhan se hauskaa, miten kerrokset menevät päivämäärän mukaan. Joka tapauksessa uskon olevani mukana myös ensi vuonna, mikäli tämä vielä starttaa.
 
 
Minulla on joitakin lahjaneuleita esittelemättä, niistä lisää tuonnempana. Esittelen kuitenkin vielä ihanat lahjalankani.
 
 
Äitini reissasi Keski-Suomessa ja myös Titityyssä. Etukäteen pyysin tätä kohuttua uutta Tukuwoolia, mutta värit Äiti sai päättää itse. Toivoin kahta vyyhtiä, joista toinen olisi harmaa/ruskea ja toinen joku siihen sopiva väri. Noh, sain kolme IHANAA vyyhtiä, tummanharmaan Rae-vyyhdin, keltaisen Uupo-vyyhdin ja vihreän Empi-vyyhdin. Ihanat ja täydelliset värit. <3
 
 
 

8 kommenttia:

 1. IHANAT sukat. Ja melkoiset herkut nuo vyyhdit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos! :) Ja juu, oottelen pääseväni noiden vyyhtien kimppuun.

   Poista
 2. Olen seurannut päivittäin jämälankasukkakalenteriprojektiasi ja jännityksellä oottanut millaset tulee ja tulipa kivat sukat.
  Mä ostin Titityystä hamppulankaa ja siitäpä tuikin parempi pöytärätti kuin bambupuuvillasta. Suosittelen kokeilemaan !
  Täti Jkl täällä taas

  VastaaPoista
 3. Noista tuli superihanat! Omistani tuli vähän niin ja näin, mutta joo, kelpaa mulle kotisukiksi kyllä. Ensi vuonna olen myös mukana ja otan käyttöön vähän ohkaisemmat jämät

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos kauniista sanoista! :) Käynkin vierailulla!

   Poista

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)