lauantai 6. joulukuuta 2014

Flax

Pojalle tuli neulepuseron tarve ja saimme nopeasti sovittua, että valkoinen olisi hyvä ja tämä malli sopi ensinäyttämältä hänelle.
 
Malli: Flax by Tin Can Knits, ilmaisohje Ravelryssa.
Lanka: Drops Lima.
Menekki: 426 g.
Puikot: 4 ja 5 mm.
 
Pusero neulotaan lempitavallani ylhäältä alaspäin ja kokonaan saumatta. Tein koon S/M, tiheys täsmäsi hyvin. Kaikki sujui muuten mukavasti, mutta hihoja pidensin kolmesti ja helmaa samoin. Pojalle oli tärkeää, että neule ei ole kovin pitkä eivätkä varsinkaan hihat, jotka kyllä itse olisin tehnyt vähän pidemmäksi (itseasiassa kertaalleen pidensin niitä hiukan salaa, kjähkjäh...)
 
 
Hihan yksityiskohta oli hyvä juttu ja helpotti kerrosten laskemista. Ennen helmaa kavensin kymmenisen silmukkaa pois.
 
Lima oli mukava uusi ja edullinen tuttavuus. Neulomismukavuus oli huippu, mutta lanka kyllä pöllysi alpakan (?) takia niin, että vaatteet olivat valkoisessa karvassa. Katsotaan, millainen on käytössä.
 
 
Tytär otti nämä kuvat toisenlaisen kuvaussession yhteydessä ja olin näihin tosi tyytyväinen. Kohta voin ulkoistaa koko homman hänelle. <3
 

 

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva pusero ja sairaan komee poika ;-)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Oikein hyvä peruspusero ja koot ovat vauvasta vaariin.

   Poista
 3. Todella kiva malli, meidänkin pojat varmaan tykkäisivät. Ei vaan taida tää mamma saada enää villapaitoja aikaiseksi... mutta tuo saumattomuus kyllä houkuttelee....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen itse kaikki paidat/takit ilman saumoja nykyään, kun se on niin paljon helpompaa! Tämäkin on paksuhkoa lankaa, ei mennyt kauaa. Ehkä vielä jaksatkin? ;)

   Poista

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)