keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Tweedtweed

Tein enolle ikuiseen sukkapulaan kahdet toiveen mukaiset lyhytvartiset sukat ja korjasin yhdet aiemmat, joista oli tullut varresta liian kireät.
 
 
Näihin käytin Regia 6-ply Tweedin jämiä kolmessa värissä ja sitten jotain mustaa, jonka merkistä en ole varma. Sukkia kutoessani muistin, kuinka ihanaa lankaa tämä on, ja sorruin ostamaan sitä Lankamaailman tarjouksesta lisää, puserollisen verran.
 
 
Viime tammikuussa tein tästä pojalleni puseron, jota on pidetty paljon, ja josta itsekin olen sitä mieltä, että se on yksi onnistuneimpia puseroitani. Vaikka kyseessä on sukkalanka, se ei kutita yhtään ja tweedpinnasta tulee tosi kaunis. Pojan puseroon meni lankaa 412 g, joten ostin tätä neljä kerää, että varmasti riittää isompaankin puseroon. Sitten sorruin yhteen vyyhtiin, joka kirkui nimeäni, syystä, jota en täysin tiedä.
 
 
Se on pätkärääkättyä, se ei ole vihreää eikä punaista ja se oli kallis. Mutta jokin tuossa värimaailmassa totaalisesti vietteli minut ja vyyhti lähti kotiin miettimään tulevaisuuttaan.
 
Sylikissa? Jotain muuta? Ehdotuksia?

2 kommenttia:

 1. Kylläpä toi tweed onkin ihanaa.
  Ja tuo toinen lanka on tosi rumaa, ei siitä parane silitellä, ties vaikka tulis tikkuja sormiin. Lähetä tänne miulle vaan, voin uhrautua sun puolesta. Ei vainen, vaikka mä en yleensä pidä sinisestä, niin tuo on tosi hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hetken jo säikähdin, että oikeestiko se näytti rumalta ja minkä seireenin ostinkaan.... Mut kiitos, emmä tästä luovu (my precious...) ;)

   Poista

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)