torstai 11. syyskuuta 2014

Olkkarikatti

Malli: The Parlor Cat, ilmaisohje Ravelryssa.
Lanka: Seiskaveikka (valkoinen), Jaeger Extra fine Merino DK (beige), Sandnes Fritidsgarn (harmaa).
Menekki: 91 g yhteensä.
Puikot: 3,5 mm.
 
Törmäsin joskus tähän hauskaan ilmaisohjeeseen Ravelryssa ja mielessä oli silloin jo eräs kissarakas työkaveri, jolle tämän voisi tehdä. Tein tämän hänelle kiitoslahjaksi, kun sain häneltä omenoita.
 
 
Projekti oli nopea ja söi mukavasti jämälankoja varastosta, mikä on aina bonusta. Kun kyseessä on tällainen tekele, ei langan laadullakaan ole niin suurta merkitystä. Ohje olisi voinut olla hiukan selkeämpi ja näyttää siltä, että erityisen hämmentävä kohta on pään aloitus. Siinä kohtaa olisin kaivannut tietoa, millä puikolla kerros alkaa, sitä ei ohjeessa sanottu. Ravelryn projektitietoja lukemalla pääsin kärryille. Aloituspuikko on ns. 3. puikko, eli se, jolla poimitaan silmukat kaulan lyhennettyjen kerrosten jälkeen. Siinä on pientä epäsymmetrisyyttä myös. Muuten sai neuloa menemään aika mukavasti ilman ongelmia.
 
 
Pihalla tutustuttiin eläväisiin kanssaeläimiin...
 
 
Kissalla on mukavan pyöreä muoto. Miestä häiritsi, kun sillä ei ole takatassuja. Pieni anatominen poikkeavuus siedettäkööt tällä kertaa. Ohjeessa käskettiin ommella häntä kiinni kissan kylkeen, mutta mä en halunnut, kun musta tuo häntä on jotenkin kivampi vapaana.
 

7 kommenttia:

 1. Aivan ihana kissa! Täti Jkl tykkää

  VastaaPoista
 2. Ihana <3 sanoo Täti Espoo

  VastaaPoista
 3. Kiitokset Anonyymitädit! <3 <3

  VastaaPoista
 4. Jestas sentään mikä kisu, juur tuollainen kiva raidallinen, kuin oikea kissa, etenkin takaa päin katsottuna:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! On siinä ehkä hiukan aitoa näköä. :)

   Poista
 5. Tääkin täti tykkää. Takaapäin aivan kissumissun näköinen, en edes huomannut takajalkojen puutosta. Ne kun monasti ovat sievästi kissan alla sen köllitellessä. Kuonon puute sen sijaan on erikoisen näköinen. Ehkä tämä on rodultaan persialainen tai exotic?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jotkut Ravessa olivat tehneetkin kuonon tavalla tai toisella, mutta mua laiskotti, enkä jaksanut miettiä, miten se tekisin. Kisulta puuttuu myös viikset. ;) Katsellaan häntä vain takaapäin. :)

   Poista

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)