lauantai 31. toukokuuta 2014

Lahjontaa

Vietin ennen lomaani viikon sairaslomalla ja silloin on runsain mitoin aikaa neuloa. Tällä kertaa se jopa huvitti, joskus sairaslomalla ei ole kiinnostanut yhtään. Kulutin sitten aikaa pariin synttärilahjaan.
 
Malli: Keskitys, ilmaisohje Ullasta.
Lanka: Grignasco Tango, Schoppel-Wolle My silk ja Debbie Bliss Donegal Luxury Tweed Aran.
Menekki:  117 g.
Puikot: 4 mm.
 
Veljenvaimolla on ollut retromenininki viime aikoina, joten ajattelin väriyhdistelmän uppoavan edelleen. Huivia oli suorastaan hauska ja nopea neuloa. Olen iloinen, kun löysin siihen langat omasta varastosta.
 
 
Toiseksi lahjaksi neuloin iPad Minille kotelon.
 
Malli: Omasta päästä.
Lanka: Regia 8-fach Uni ja Cascade 220 Heathers ja tavallinen.
Menekki: 51 g.
Puikot: 4 mm.

Tähänkin sain kulutettua pari jämää kokonaan, hyvä. Aloitin pohjasta. Läpän alle jäävään yläreunaan virkkasin kerroksen ruskealla, mutta se rullaa silti. Olisi pitänyt neuloa esim. joustinta sisäpuolella muutama kerros. Läpän neuloin ainaoikeaa.
 
 
Tähän kuuhun valmistuvat vielä yhdet jämälankasukat. Neulottu kulutus on silti ollut viime kuiden aikana melkoisen vähäistä. Jos kuitenkin onnistuisin pidättäytymään lankojen ostamisesta vielä kauemmin, ehkä saisin varastoa pienennettyä. Nyt kesällä ei ole juurikaan ns. tarveneulontaa, joten varmaan neulonkin summassa kaikenlaista, mikä kiinnostaa.
 


2 kommenttia:

  1. Ihanan värinen minipadin kotelo, hyväntuulisen pirtsakka. Ja Keskityksen ohje on täällä jo tulostettuna, puikoille päässee... joskus.
    On ollut kova homma käydä vanhoja tekstejä läpi. Juuri kahlasin vuoden 2005 läpi, nyt on historia tuttu jee!
    Seuraava homma on lähteä etsimään jostain ihmeen kummasta tuota Modan 6/2005 huopatossuohjetta. Son makee.

    VastaaPoista
  2. No kiitos ja huh, on siinä ollut sulla lukemista, kiva, kun jaksoit! Se huopatossuohje on tosi kiva ja olen käyttänyt sitä paljon, kuten jo huomasitkin. :)

    VastaaPoista

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)