keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Summa Summarum

Jälleen on yksi vuosi jäänyt taakse ja sitä myötä myös 9519 g neulottua lankaa. Joulukuun langankulutussaldoksi sain vuoden huipun, 1553 g. "Huonoimpana" kuuna olen neulonut vain reilut 200 g.

Kaikenlaista isompaa ja pienempää on valmistunut:

- 5 aikuisten kokoista puseroa ja takkia
- 8 vauvan/lapsen puseroa, takkia ja mekkoa
- 1 vauvan housut
- 47 paria kaikenkokoisia sukkia
- 5 paria aikuisten tossuja
- 21 paria kaikenkokoisia lapasia
- 7 viikset
- 9 kaikenkokoista pipoa
- 4 tiskirättiä
- 4 huivia

Sukkien määrä on aika huikea, en olisi itsekään arvannut, että niitä oli noin paljon. Toki siinä on useita vauvan sukkiakin.

10 kg kulutusta on ehkä usein ollut sellainen toive mulla, mutten siihen ole tainnut vielä kertaakaan päästä. Aina olen jäänyt muutaman sadan gramman päähän. Paljonhan tuokin toki on. Vuoden 2013 puolella valmistui vielä perinteiset ihkusukat itselleni. Siitä on tullut lähes perinne, että kun viimeinen jouluneule tippuu puikoilta, aloitan jotakin ihanaa ihan muuten vaan ja yleensä itselleni. Koska hävitin jo otetut kuvat niistä, en voi vielä esitellä niitä teille. Ja toisesta eilen valmistuneesta neuleesta ei ole vielä edes otettu kuvia.

Muutama päivä sitten ajattelin, että nyt en hetkeen tilaa lankaa, koska sitä on ihan riittämiin, mutta kuinkas ollakaan. Eksyin Tangled Yarnin aleen ja sieltä on nyt Silk Gardenia ja Classya matkalla mua kohti. Ehkä sen jälkeen? Tosin olen luvannut teinipojalleni villapuseron, johon multa ei väritoiveen vuoksi löydy omasta varastosta lankaa, joten siihen on vielä ostettava langat. Sitten ehkä yritän pitää taukoa. Lisäksi lupasin antaa tyttären koululle lankaa, jämiä ja harhaostoksia, niistä tulee varastooni tyhjennystä.

IHANAA UUTTA VUOTTA KAIKILLE! HAPPY NEW YEAR!

5 kommenttia:

 1. waouw! about 10kg, that makes me dream!! I am about the kilometer ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Almost but not quite. I always stay under the 10 kilos....:) A kilometer is good too!

   Poista
 2. Onnellista uutta vuotta! Olet kyllä ollut tosi ahkera, lähes kymmenen kilon langankulutus on ihan huima! Jos pääsis ees puoleen siitä ni ois paljon valmista:).

  VastaaPoista
 3. Onnellista uutta vuotta! Ja vau miten ahkera olet ollu! Pääsis itse edes puoleen tuosta niin olis lahjasukkalaatikossakin edes jotain jemmassa ettei tarttis aina panikoida:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisu, kahdesti! ;) Ei mulla SILTI ole mitään lahjalaatikossa!!! Tosin ajattelin, josko tänä vuonna yrittäisin joka kuukausi tehdä yhdet sukat joululahjavarastoon ja jos sillä periaatteella joulukuussa pitäisi olla 11 valmista joululahjasukkaparia? Sukkalankaa kun olisi kaikkein eniten.

   Poista

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)