sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Kässämessuja tuplaten

Eilen lähdin pääkaupunkiin osallistuakseni kahteen kässätapahtumaan hyvässä seurassa. Ensimmäinen tapahtuma oli Silmä, pisto, tikki ja takki Kiseleffin talossa. Pienimuotoisessa tilassa myytiin käsintehtyjä tuotteita sekä lankaa. Vanhassa Satamassa taas oli Kädentaitomessut samanaikaisesti. Oli mukavaa päästä ensimmäistä kertaa osallistumaan näihin molempiin. Ostoksia tein varsin maltillisesti, ei jotenkin ollut yhtään "shoppailu-olo". Jotakin kuitenkin ostin.  
 
 
Puffa-lanka oli edustettuna kädentaitomessuilla. Koska hyllyt notkuivat ihania värejä ja lanka on ihan uusi tuttavuus, ostin pitkällisen harkinnan jälkeen tämän Liehukeiju-värisen Merino-Puffa-vyyhdin. Kaupan päälle sain vielä kauniin silmukkamerkin. Puffa-langalla on myös oma nettikauppansa.
 
 
Ainoa ostos Silmä jne. tapahtumasta oli Ilun ihanan punainen kashmir/merino/polyamidi-vyyhti, väri kutsui kovasti ja huhuilee nytkin tuossa vieressä.
 

Kädentaitomessuilla hengailimme pisimpään Titityyn standilla ja molemmat sieltä Neulovan ystävän kanssa ostimmekin jotakin. Itselleni ostin Coast-lankaa omenanvihreänä, tämän ihanan sävyn nimi on Crab Apple. Nam. Ajattelin, että jospa jaksaisin neuloa itsellenikin ohuen puseron näistä kevääksi/kesäksi. Ihanat sydännapit ostin myös samaiselta standilta jotakin tulevaisuuden projektia varten.

Tyttären pusero edistyy ihan hyvää vauhtia, toinen hiha on kohta valmis, toinen hiha aluillaan. Opettelin kieli keskellä suuta magic loopia ja ajattelin neuloa molemmat hihat kerralla. Noin 7 cm molempia neulottuani totesin, ettei ole kivaa, eikä mun juttu ja siirryin yksilöllisempään neulontaan. Reunoihin tahtoi jäädä ruma ranta, eivätkä silmukat liukuneet puikolla. Ehkä tämä lankakaan ei oikein soveltunut kokeiluun, koska se herkästi jää kiinni epätasaisiin kohtiin. Tekniikkaa tuli kuitenkin treenattua ja ehkä vielä joskus yritän tehdä perussukat samalla tavalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)