maanantai 11. maaliskuuta 2013

Karamelliraitaa

Olen halunnut neuloa valkopohjaisia sukkia siitä saakka, kun näin Kutomus-blogissa Heidin ihanat raitasukat. Tapion kauppaan lähti tilaus valkoisesta Fabelista ja avot.
 

Malli: Ylhäältä alas, ihan normi.
Lanka: Drops Fabel, Shibuiknits Sock, Colinette Jitterbug, Araucánia Ranco, The Natural Dye Studio Darling Sock ja Knitwitches Cash-anova Supersoft Sock Yarn.
Menekki: Yhteensä 75 g.
Puikot: IHANAT uudet suosikkini KnitPron Karbonz-puikot, 2,5 mm.
 
 
Ostin kokeeksi tällaiset uudet hiilikuitupuikot, koska näyttivät niin tyylikkäiltä ja tämän kokoisia puikkoja tarvitaan aina. Nämä ovat mielestäni todella mukavat puikot käytössä. Tuntuvat melko jämäköiltä, en usko niiden ihan hetkessä taipuvan kaarella niinkuin monille puupuikoille tahtoo käydä. Suosittelen siis. Eikä mulle maksettu tästä suosituksesta mitään. :-)

 
Sitten takaisin sukkiin.
 
 
Vähän on sillisalaattia, mutta sainpahan näihin upotettua useammankin ihkulankajämäkerän ja itse kyllä tykkään. Raitojen neulominen on aina yhtä koukuttavaa ja nämä syntyivät neljässä yössä. Tänään pääsevät lämmittämään nukkuvia varpaitani.
 
Ainoa asia, mikä mietityttää, on, että mahtavatko värit sekoittua täysin pesuissa...en ihmettelisi. Saa nähdä, minkä väriset sukat mulla on ekan pesukerran jälkeen.
 
 

4 kommenttia:

 1. Tällaisia raitasukkia ei kyllä voita mikään! Minäkin tykkään todella paljon noista hiilikuitupuikoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen samaa mieltä! Ja kiva, kun muutkin tykkäävät noista hiilipuikoista. Jotenkin niissä on tosi hyvä tuntu.

   Poista
 2. Raitasukkiin jää koukkuun. Olen samaa mieltä.:) Ja itseraidoittuviin ja muihin valmiiksi kuvioituihin sukkalankoihin... Täytyy joskus kokeilla noita hiilikuituisia, vaikka ei mulla puisetkaan 2,5 mm KnitPicksit (Knitprot) ole juuri taipuneet, toisin kuin bambuiset, jotka on ihan kaarella.

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)