tiistai 4. syyskuuta 2012

Vauvamaista juttua

Jostakin syystä taannoin ostamani Lerket ovat ostohetkestä saakka huudelleet haluavansa puikoille, joten luovutin. Vauvanvaatetta niistä oli alunperinkin tarkoitus tehdä, joten tuumasta toimeen.
 

Malli: Garter Yoke Baby Cardi. (Ilmaisohje Ravessa)
Lanka: Dalegarn Lerke, värit pinkki, minttu ja harmaa.
Menekki: 114 g yhteensä. Harmaata 50 g, toisia 32 g.
Puikot: 3,5 mm.
 
 
Lerke on sekoitus merinovillaa ja puuvillaa. Ei hullumpaa, ei ainakaan kutita. Lanka halkeilee jonkin verran, muuten tuntu oli ihan hyvä. 3,5 mm puikoilla tuli sopivaa jälkeä. Mallin olen toteuttanut ennenkin, ja se on varsin mukava ja käyttökelpoinen. Tykkään.

 
 
Mä olen niin tykästynyt näihin ylösalaisin neuleisiin, joissa ei ole saumoja, etten juuri enää muunlaisia malleja noteeraakaan. Tehdaskin tästä kiittää. Napit löytyivät omasta varastosta, pienet vaaleanpunaiset norsut. Tuo keskimmäinen norsu on nähtävästi hiukan rampa. :-(
 
Ja sitten, kun vauhtiin päästiin, syntyi vielä loppulangoista myssy.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Malli: Aviatrix baby hat. (Ilmaisohje Ravessa)
Lanka: Dalegarn Lerke, pinkki ja minttu.
Menekki: 18+18 g, 36 g yhteensä. (jee, hän laskee myös...)
Puikot: 3,5 mm.
 
Täähän oli hauska myssy! Siis malli. Tämä versio muistuttaa etäisesti rantapalloa, joten en ole ihan varma, onko se niin kiva, mutta muuten hauska tehdä.  Näitä voisi tehdä lisääkin. Olisi kiva nähdä, miten tämä päähän istuu.Norsuja riitti myssynkin kiinnikkeeksi.
 
Näiden välissä tein sukatkin ja lapasetkin aion tehdä vielä, kunhan jaksan.
 
Malli: Lise-Loten Pikkuiset Sukat. Ilmaisohje tämäkin.
Lanka: Opal Uni, pinkki.
Menekki: 15 g.
Puikot: 2,5 mm.
 
Tämän mallin löysin Napit puuttuu-blogin kautta, kiitos! Ja kiitos myös tekijälleen, Kardemummalle. Kivat pikkusukat! Ajattelin tehdä vielä pikkulapaset näitä mukaellen.
 
 
Tässä tällä hetkellä kasassa oleva setti. Käyttäjästäkään ei ole vielä tietoa, mutta eiköhän noita tyttövauvojakin maailmaan välillä synny. :-)
 
 


3 kommenttia:

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)