sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Tviidiä

 
 Kuulin eilen lähipiiriin syntyneestä yllätyspoikavauvasta, joten välitön inspis iski ja kaivoin tweed-lankojen jämäkeriä esiin tuhottavaksi pikkutakkiin.
 

 
Malli: Fuss Free Baby Cardigan, koko 3-6 M, ilmaisohje Ravelryssa.
Langat: Rowan Felted Tweed DK (Pickle ja Cocoa), Rowanspun DK (Mist ja Thor), Rowan Yorkshire Tweed DK (Slosh) ja Grignasco Tango (vihreä).
Puikot: 4 mm.
Menekki: 69 g.
 
No eipä tämä paljoa syönyt, mutta muutaman jämäkerän kuitenkin. Tuo kirkkaansininen Yorkshire Tweed DK oli muuten ihan huomattavasti muita lankoja paksumpaa, mahtaneeko olla DK:ta ollenkaan.
 
 
Malli oli helppo, nopea tehdä ja hyvä. Ohjeessa ei ole kuin pikkuhihat, mutta tein kunnon hihat kuitenkin. Tällä mallilla voisi leikkiä vaikka kuinka ja varmasti tulee käytettyä toistekin.
 
 
Muistin taas, kuinka kiva lanka vanhempi Rowan Felted Tweed on. Uudemmassahan on villa vaihtunut merinosta tavalliseen ja kutisevuus on sen mukainen. Mulla on onneksi sitä vanhempaa vielä jonkin verran, mm. punaista puseron verran, pitänee joskus päästää ne puikoille.

 
Teen vielä kaveriksi sukkaparin.
 

8 kommenttia:

 1. No sepäs kävi nopsasti: eilen kuulit ja nyt jo takki on valmis *ällistyshymiö*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nää pienet valmistuu nopeesti, jos on intoa ja aikaa. Ja jostakin syystä silloin kun on mukana raidat tai jämälangat, valmista tulee vielä nopeammin.

   Poista
 2. Suloinen takki ja tosiaan nopsaan neuloit!

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)