torstai 14. elokuuta 2014

Thicket

Ensimmäisenä Botanical Knits 2-kirjasta valmistui Thicket-pipo. Sana Thicket näköjään tarkoittaa pusikkoa. Nonni. Kirjahan on saanut inspiraationsa ykköskirjan tavoin luonnosta.
 
 Malli: Thicket, Botanical Knits 2 By Alana Dakos.
Lanka: Madelinetosh Merino DK, väri Tart.
Menekki: 72 g.
Puikot: 3,5 ja 4 mm.
 
Äiti on muuttunut ja toivoi ensimmäisen kerran minulta päähinettä. Yhdessä selailtiin kasa neulekirjoja ja miettiin lankoja ja väriä. Toiveena oli hiukan löysä pipo.
 
 
Hiukan etukäteen hermoilin, miten tämä onnistuu, kun yleensä näiden baskerimaisten pipojen koosta tulee minun käsissäni jättimäinen. Tämä kuitenkin osui ihan hyvin kohdilleen. Ehkä joustinosa voisi olla hiukan tiukempikin, mutta ihan ok se on näinkin. Tytär ystävällisesti poseerasi, äiti ei ole pipoa vielä nähnytkään.
 
 
Thicket oli kiva ja helppo malli neuloa ja ohje hyvin kirjoitettu. Mitään kummempia kommervenkkeja ei ollut. Kun vielä malliin yhdistetään ihanainen punainen eläväinen merinolanka, ei voi käydä huonosti. Toivottavasti tuleva omistaja kokee tämän omakseen ja se istuu hänen päähänsä.

6 kommenttia:

 1. Kaunis! Väri on aivan ihana!

  VastaaPoista
 2. Voi hitsi kun on kaunis ja toi värikin ihana. Onko toi resori osa niinku käännetty sisäänpäin, näyttäs kuin olis kaksinkertainen...... kyselee
  Täti Jkl

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kyllä se resori on ihan yksinkertainen.

   Poista
 3. Ei tähän voi olla rakastumatta. Kertakaikkisen ihana väri, niin syvän punainen <3

  VastaaPoista

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)