perjantai 11. lokakuuta 2013

Harakka huttua keittää...

 
 Malli: Chilly Podsters (ilmaisohje Ravelryssa).
Lanka: Viking of Norway Ville, ruskea.
Puikot: 3,25 mm.
Menekki: 100 g.
 
Kun aloin ensimmäisen kerran harkita tällaisten lapasten tekoa, menin tietysti Ravelryyn ja opin, että tällaisten lapasten malli on convertible eli avoauto. No, miksipäs ei. Kysyin aiemmin pojaltani, haluaisiko hän tällaiset lapaset ja vastaus oli ei. Kun sitten tyttären läppälapaset olivat valmiit, hän olikin jo muuttanut mieltään. Nämä teinkin sitten tiukasti ohjeen mukaan, koko on S. Lapasista tuli täysin sopivat. Ohje oli oikein hyvä ja käyttökelpoinen mielestäni, voin suositella.
 
 
 
Esille pääsevät helposti ja nopeasti sormet. Sormien neulominen oli hyvin suunniteltu ohjeessa ja ensimmäisen kerran elämässäni sain aikaiseksi kauniit ja sopusuhtaiset sormet, jee! Kohta, mistä läppiä lähdetään neulomaan, merkittiin myös merkkilangalla jo ennen sormien aloitusta, mikä helpotti oikean paikan löytämistä läppää tehdessä. Ohje oli kokonaisuudessaan hyvin suunniteltu ja neulominen hallittua.
 
Eikä tässä vielä kaikki...
 


 
Esille pääsee sormien lisäksi myös PEUKKU, jolle on oma pikkuläppänsä. Lapaset ovat siis kaikkien sormileikkien äiti, yksikään sormi ei jää ilman. :)
 
 
Hiukan työläämpää tällaisten teko toki on kuin peruslapasten, mutta tänä älypuhelinaikana ihan käyttökelpoiset nimimerkillä itsekin nenällään kännykkäänsä tökkinyt...2 kommenttia:

  1. Tuollaiset pitää neuloa! Hienot nämäkin!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Luultavasti tarvitsen tällaiset itsekin. Vielä paremmat olisivat sellaiset, mistä saa esim. oikean etusormen esiin.

    VastaaPoista

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)