torstai 7. helmikuuta 2008

Teddyä ja tuunaustaMalli: Oma, 64 s.


Lanka: Novita Teddy, vaaleanpunainen.


Menekki: 56 g.


Puikot: 6 mm.


Eli eroon lopuista Teddyistä-projekti. Pipo tytölle syntyi nopsaan ja koristeet on suunniteltu yhdessä.Malli on tuollainen ylöspäin suippeneva, näyttää kivalta päässä. Tytöstä tämä on hänen kaikkein kaunein piponsa, se onkin paras kiitos. :-)Kukkanappi on ostettu Angel Yarnsista joskus kauan sitten.


Lisäksi annoin tytön kokeilla neulahuovutusta ja hän tuunasi vanhat huovutetut Tove-lapasensa uuteen uskoon. Sydänmuotit olivat apuna. Sittenhän olisi pitänyt tuunattavaa löytyä enemmänkin, kun oli niin kivaa. Varjopuolena se, että innokas tuunajattareni oli illalla katkaissut huovutusneulani, joten se siitä. Sen verran mukavaa puuhaa kuitenkin, että taidan hankkia uudet, molemmille oman.Ihan hauskat tuli!


Loput Teddytkin piti kuluttaa, joten syntyi vielä puoliyöhön mennessä lapaskaverit pipolle.Malli: Oma. Erityistä se, että nämä ovat ekat kärjestä alaspäin neulotut lapaset. Syynä se, etten ole varma, kuinka pitkälle Teddy riittää. Varret onkin tehty osittain kaksinkertaisella Kitten Mohairilla. Loppuvarresta on vaihdettu paksummat puikot ja levennetty hiukan.


Lanka: Novita Teddy ja Sandnes Kitten Mohair


Menekki: 44 g + 10 g.


Puikot: 5,5 mm ja varressa 4 mm.


Kukat ovat samasta viiden napin setistä kuin piponkin nappi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)