keskiviikko 13. helmikuuta 2008

Arvo


Katselin aikani Rowanin Soft Baby-kerää, jonka ostin jostakin alesta nuorinta kummipoikaa varten, ja sitten alkoi päässä tapahtua. Syntyi pipo nimeltä Arvo, edesmenneen Ukkini ja osittain myös kummipojan mukaan.Malli: Oma.


Lanka: Rowanin Soft Baby (50% villa/30%polyamidi/20% puuvilla), väri Angel.


Puikot: 4 mm ruusupuut.


Menekki: 28 g.Tässä kuva edestä.Ja tässä takaa.


Tein paljon aivotyötä pipon eteen, että istuvuus olisi mahdollisimman hyvä, samoin suojaavuus. Istuvuutta olen päässyt testaamaan vasta seiskaveen päässä, mutta uskon, että se istuu. Pipo tulee taaa alemmas kuin edestä, suojaa hyvin niskaa.Sivuläppien mallikuvio jatkuu ylös asti. Huomatkaa myös itse Aurinko, joka saapui valaisemaan Arvo-pipon kuvauksia.


Päälaen kavennuksia mietin kiihkeästi pitkän tovin. En tiedä, ovatko ne vieläkään täysin ideaalit, mutta olen näihin jo kohtuu tyytyväinen.Olen kirjoittanut työn edetessä myös ohjetta pipoon. Se on vielä viimeistelemättä, mutta ilmestyy sivuilleni sekä suomeksi että englanniksi heti kun kerkiän. Meinasin tarjota Ullaankin, mutta deadline on liian pian.


Rowan Soft Baby on riittoisan tuntuinen kevyt, lähes pumpulimainen lanka, mukava neuloa ja kaunis utuinen väri.Kuten yläpuolella olevasta kuvasta voi huomata, tein myös Arvo-lapaset.Malli: Oma.


Lanka: Rowan Soft Baby, väri Angel.


Puikot: 4 mm ruusupuut.


Menekki: 15 g.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)