lauantai 4. elokuuta 2007

Lupaukset on pidettäväMalli: Novita Talvi 2004, malli 29, koko 70 cm.


Lanka: Novita Wool, lehmuksenvihreä.


Menekki: n. 300 g.


Puikot: 3 ja 3,5 mm bambut.


Lupasin jo ennen uuden kummipojan syntymää tehdä hänelle villapuvun talveksi, ja kun syksy kovaa vauhtia lähestyy, sain puvun tehtyä ja poju sai sen tänään osana kastepäivälahjaa. Housut ovat vyötärömallia, ohjeesta poiketen tein niihin kaksinkertaisen resorin, joka taitettiin kuminauhan suojaksi. Puseroa muokkasin myös siten, että neuloin toisen olan päälle vielä resoria ja napinlävet, että puseron saa olalta auki. Itse pidin omilla lapsillani vauva-aikana kaulasta aukeamattomia puseroita hankalina.


 


Tässä lähikuvaa etumuksesta:Tätä lehmus-Woolia oli äärettömän hankala saada kuvattua oikean värisenä, tämä ehkä lähinnä oikeaa sävyä, seuraava kuva hihan palmikosta liian keltainen.Kun aikaa jäi, piti saada poika villaan päästä varpaisiin.Malli: Kypärämyssyn uusin malli Novita Syksy 2007, malli 84, koko 60 cm/ Lapaset ja sukat mukaellen Novita Talvi 2004, malli 33, koko 70 cm.


Lanka: Novita lehmus-Wool.


Puikot: 3 mm bambut.


Menekki: n. 100 g.


Nämä ovat aika perinteiset vetimet vauvalle, tuollaisia sukkia ja lapsia en ole aikaisemmin tehnyt. mutta voisi kuvitella niiden pysyvän hyvin paikallaan. Jää nähtäväksi.Päivän sankari enimmäkseen nukkui ja oli ihana ja söpö. :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)