torstai 13. huhtikuuta 2006

Kurkkupolkua pitkin...viheltelee...


Lähdinpä sitten minäkin kurkkupolulle, kauan kestin, mutta nyt sorruin. Mutta olen kyllä siitä pelkästään iloinen, sillä kyllä nuo vaan ovat aivan ihastuttavia lankoja. Tilasin 500 g Rowanspun DK:ta värissä Catkin:Ja 700 g Rowanspun Arania värissä Autumn:Toimitus oli Cucumberpatchilla nopea, vain kolmisen päivää tilauksestani langat saapuivat. Toivon, että molemmista riittäisi minulle edes yksinkertaiseen puseroon. Ohjeita en juuri löytänyt näille langoille, kun katselin vanhojen Rowan-lehtien mallistoja, miksiköhän niitä ei löytynyt? Nuo värit ovat kyllä upeat. :-)


Minua potkaisi myös hiljattain onni ja tein parhaimman arvioin Annen huikeasta lankavarastosta! Eilen saapui myös palkintona nämä kivat langat.Sain valita ja valitsin nuo ylimmät Jaegerin villalangat. Bonuksena sain vielä nuo kauniin pinkit puuvillalangat ja hapsulangan, johon tyttö tykästyi. Kiitos Anne!!! :-)


Mavis on nyt valmis. Tai kaula-aukko puuttuu, enkä ole jaksanut pingottaa. Pitäisi hankkia joku pingotukseen sopiva levy, koska en oikeastaan edes tiedä, mihin voisin osat kiinnittää.


Tässä vielä yksi hauskuus! Esikoisesta tuli vihdoin harvahammas, tähän asti hampaan irrotessa takana on ollut aina jo uusi. Kyllä on hassun näköinen poika nyt! :-)Näiden ihanien pojan koulussa tekemien huovutettujen ja väritettyjen pääsiäismunien myötä toivotan kaikille täällä käyville


RAUHALLISTA PÄÄSIÄISAIKAA!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)