lauantai 12. toukokuuta 2018

Thriambus ja kuhmuratossut

Huhtikuun alussa piti jotain saada nopeasti puikoille, joten aloitin sukat, mitäpä muuta.

Malli: Thriambus, ilmaisohje Knittyssä.
Lanka: Hedgehog Fibres Sock, väri Oracle.
Menekki: 52 g.
Puikot: 2,5 mm.

Knittyssa olin hiljattain huomannut uuden kivan ohjeen, jota sitten lähdin toteuttamaan. Ohje oli ihan ok. Mallineule ei ehkä lopulta ollut mikään kauhean kiinnostava tai ihmeellinen. Varsista tuli todella lyhyet ohjeen mukaisesti tehtynä. Olisi toki ollut helppoa niitä pidentää, mutten jaksanut. =)


Sekavan langan vuoksi kuviosta on tietysti myös vaikea saada selvää. Lanka oli mukavaa neulottavaa, väritys ehkä vyyhdillä kivampi kuin neulottuna.


Eipä mulla näistä muuta. 

Kummipojalle tein huovutetut tossut. Tältä ne näyttivät ennen pesua:

Malli: Huopatossut, ilmaisohje Ullassa.
Lanka: Drops Eskimo.
Puikot: 8 mm. 
Menekki 274 g.

Toiveena oli vihreä-keltaraidalliset tossut. No Eskimossa ei ollut lainkaan keltaista, joten valitsin tilalle harmaan. Järkevintä olisi ehkä ollut tehdä yksiväriset, koska harmaa huopui selvästi vihreää huonommin ja tulos on nyt sitten aika epätyydyttävä ja kuhmurainen. Käytössäni on myös pesukone, jolla en ole aiemmin huovuttanut. Pesin nämä kerran täysmittaisella 40 asteen ohjelmalla farkkujen kanssa ja kaksi kertaa pikaohjelmalla 40 asteessa. 


Kuvassa ne ovat edukseen. Uskokaa pois. Toivottavasti kelpaavat saajalleen, koska juuri nyt ei huvita aloittaa hommaa uudelleen etenkin, kun lopputuloksesta ei voi olla varma. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)