lauantai 30. joulukuuta 2017

Pakko postata, osa 3

Paljon odotettu Sukka-Finlandia alkoi asiaankuuluvasti itsenäisyyspäivänä, mutta toistaiseksi se on ollut omalta osaltani floppi lämmittelyvaihetta lukuun ottamatta. Olen aloittanut ensimmäisen etapin sukat ja teen ne varmasti joskus loppuunkin. Kakkosetapin sukat ovat kauniit ja tein niistä yhden sukat varteen asti, mutta sukasta ja erityisesti kantapäästä oli tulossa niin suuri, että purin suosiolla. Käytän Tuku Sockin mieluummin johonkin käyttökelpoiseen. Kolmosetapin sukat julkaistiin tänään, ja tallensin ne, mutten ehdi niitäkään nyt tehdä. Harmittaa vähän, mutta minkäs teet.

Mysteerisukat kuitenkin tuli tehtyä.

Malli: Sukka-Finlandian mysteerisukka.
Langat: Lana Grossa Meilenweit Mega Boots Stretch (beige) ja Lorna´s Laces Shepherd Sock Multi, väri Vera. 
Menekki: 76 g.
Puikot: 2,5 mm. 


Sivukuvasta näkyy tuo rakenne. 


Tästä kuvasta näkyy tuo kantapää, joka ei kyllä istu yhtään. Tekijässäkin voi olla vikaa, mutta ylipäänsä tämä sukka ei kyllä istu lainkaan oikein mistään. Tämän näkee hyvin kuvistakin. Vähän harmittaa, koska esim. värit miellyttävät kuitenkin. Prosessi itsessään oli hauska. 


Lämmittelysukat tein myös. 

Lanka: Hopeasäie Sukka, väri Outsider (vihreä) ja Hjertegarn Aloe Sock (valkoinen). 
Menekki: 59 g.
Puikot: 2,5 mm. 

Näistä ei nyt ole enempiä kuvia, vaikka ne kyllä sen ansaitsivat. Näitä oli kiva tehdä ja niistä tuli omiin jalkoihin juuri sopivat. Voisin tehdä useampiakin pareja vielä. 

To be continued. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)