torstai 30. kesäkuuta 2016

Ensimmäinen etappi

Tour-de-Sock alkoi taas kesäkuun alussa Ravelryssa. Kisassahan on kyse siitä, että n. 10 päivän välein julkaistaan aina uusi sukkaohje, jota sitten aletaan ympäri maailmaa kiivaasti tikutella yksilöinä ja joukkueissa. Liittymismaksulla saa kaikki kuuden etapin sukkamallit ilmaiseksi, eikä maksu ole kovin suuri, muistaakseni 7,5 dollaria. Summa menee Lääkärit ilman rajoja-organisaatiolle.
 
Viime vuonna pystyin olosuhteiden vuoksi (kesäloma ja pitkä sairasloma) kilpailemaan tosissani. Tänä vuonna en pysty, koska pitää käydä töissä ja on muutakin elämää, mutta pakko on sanoa, että tämä tour on tähän mennessä ollut huomattavasti viimevuotista nautinnollisempi. Ensimmäisellä etapilla sain sukat suht nopeasti valmiiksi, koska satuin saamaan kesäflunssan. Sijoituin kuudenneksitoista.
 
Malli: Twists&Turns By Adrienne Fong.
Lanka: Opal Uni 4 ply.
Menekki: 80 g.
Puikot: 2,5 mm.
 
Tämä oli helppo malli, joka ei vaatinut paljoa pään vaivaamista. Mukava startti. Viime vuonnakin tein ensimmäisistä sukista tämän väriset. Tein koon S mukaan. Kisassa vaaditaan tietty määrä toistoja, joten nämä ovat tietysti siltikin liian isot omiin jalkoihini.
 
 
Nämä valmistuivat jo kesäkuun alussa, joten en nyt muista, oliko mulla näistä kummempaa sanottavaa.

Etappeja on nyt jo käytynä kolme ja neljäs alkaa huomenna. Seuraavaksi on vuorossa helmisukat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)