tiistai 3. maaliskuuta 2015

Valar Socks

Uusimmassa Knitscenessä oli kaunis sukkamalli, joka pääsikin sitten puikoille pian lehden saapumisen jälkeen. Samoihin aikoihin sain ensimmäiset Wollmeiseni, joten oli luontevaa testata näitä yhdessä.
 
Malli: Valar Socks, Knitscene, Spring 2015.
Lanka: Wollmeise Twin, väri Tutu.
Menekki: 73 g.
Puikot: 2,75 mm.
 
 
Mä en oikein tiedä, mikä tässä meni vikaan. Tykkäsin sukista lehden kuvissa, mutta nämä omat ovat jotenkin ihan plääh. En tiedä, johtuuko se langasta, väristä vai siitä, etteivät ne sovi mallin kanssa yhteen. Vai katsojan silmästä? Joku näissä ei vaan oikein miellytä minua.
 
 
Mallineule miellytti minua siinä mielessä, että se on tosi helppo oppia ja sukkia pystyi hyvin neulomaan TV:n ääressäkin. Kantapää poikkeaa hiukan totutusta.
 
Wollmeise Twin lankana ei ollut mikään taivaallinen kokemus, olen neulonut kivammistakin langoista. Tuntuma on puuvillainen, välillä tahtoi tulla halkeilua ja väri on kaikessa yksivärisyydessään tosi tylsä, kun on tottunut eläväisempiin lankoihin. En koe tarvetta testailla tätä sen enempää kuin mitä nyt tuli tilattua. Enkä ollenkaan tarkoita, että tämä olisi HUONO lanka, se ei vaan sytyttänyt minua samoin kuin vaikka Handmaidenin Casbah tai Lorna´s Lacen Shepherd Sock. Mutta makuasioista ei voi kiistellä.

 
Että tällaiset tällä kertaa.
 
Loppuun sitten jotain ihan muuta eli jämälankajunasukat.
 
 
Näissä käytin loppuun Regian raitalangan, Väinämöinen Sport Salaatin ja Dropsin merinoa.
 
LOPUKSI VIELÄ KIITÄN KAIKKIA EDELLISEN POSTAUKSEN SUKKIA KOMMENTOINEITA! ILOSTUTITTE PÄIVÄÄNI!

8 kommenttia:

 1. En tiedä johtuuko kuumeisesta silmistä, mutta mielestäni varsi näyttää muutaman silmukan liian pieneltä. Väristä tykkään kyllä kovin ja mallikin on kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ehkä joo, etenkin kun ne ovat kapeampisäärisen perheenjäsenen jaloissa. Tein pienimmän koon mukaan, koska inhoan liian löysiä sukkia. Kiitos! :)

   Poista
 2. Mä taipuisin kyllä siihen, että nyt on vika katsojan silmissä. Malli on tosi kiva ja Tutu näyttäisi olevan aikas ihastuttavan räimeän pinkki.
  Mietin tässä, että mitenhän ihanoita ne Handmaidenin Casbah tai Lorna´s Lacen Shepherd Sock mahtaakaan olla, kun mä tykästyin Wollmeiseenkin, toki sukkaverisota en ole kokeillut yksinkertaisena vielä. En taia uskaltaa kokeilla ennekö olen saanut lankalaatikoita tyhjemmiksi :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä nämä ovat vain makuasioita, eikä Wollmeisessa mitään varsinaista vikaa ole. Muhun se nyt vaan ei iskenyt samalla lailla kuin joihinkin muihin. Eli nauti ihan rauhassa omistasi! :)

   Poista
 3. Noi on hyvännäköiset!!!!!! Nyt on vika katsojan silmissä jos ei miellytä sua :)
  Täti Jkl kyllä tykkää ja noista ihanista kirjavista jotka oli ennen näitä siis ei junasukat vaan ennen niitäkin ja kivat on noi junasukatkin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täti Jkl on oikeassa, entinen työkaveri tykkää niistä myös. Etsin vain missä Knitscenessä, talvi vai kevät?

   Poista
  2. Ok, kiitos! Se on kevään 2015 Knitscene. Alla linkki Ravelryyn, josta ohjeen voi erikseen ostaa, mikäli kuulut sinne?

   http://www.ravelry.com/patterns/library/valar-socks

   Poista

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)