maanantai 13. lokakuuta 2014

Stovetop

Käsinkosketeltava kirja Roadtrip ei ole edelleenkään saapunut, mutta sähköinen versio on ollut kovassa käytössä. Granola-sukkien jälkeen tein tämän pipon, jossa yhdistyvät uusi malli ja ikivanha ja kauan tarkoitustaan odottanut lanka.
 
Malli: Stovetop kirjasta Roadtrip.
Lanka: Rowan Ryc Soft Lux, väri Powder.
Menekki: 50 g.
Puikot: 4 ja 5 mm.
 
Tein koon Toddler-mukaan. Väri on hennon vaaleanpunerva. Olen joskus muinoin tehnyt siitä ns. hihattimen tytölleni. Siinä on tuollaista kimalletta mukana. Lanka oli tahmeahkoa neulottavaa.
 
 
Pipo mallina oli tosi kiva. Vaikea sanoa, miten se istuu sopivaan päähän. Voisi kyllä tehdä itsellekin tällaisen. Tupsun teko ei ole mun lempipuuhia, mutta sainpahan senkin väkerrettyä.

 
Seuraavaa Roadtrip-ohjetta varten on langat jo tilauksessa. Tyttö haluaa siinä olleen Viewfinder-huivin ja se on jo sellainen ihme, että se on laitettava äkkiä puikoille.
 
Paikallisessakin oli käytävä, että sain omakseni Eiran lankojen ilmaisen blogimallilehden.
 
 
Kivoja ohjeita, hyvä bloggaajat! Samalla ostin edulliseen hintaan ensimmäisen Stripemania-keräni, trendit, täältä tullaan, jälkijunassa, niin kuin tavallista.

4 kommenttia:

  1. Kaunis pipo, palmikot on ihania!

    VastaaPoista
  2. Ihanaa blingiä, tykkään kun oon ihan harakka :-D Vaan stripemaniaa mulla ei ole... Pitäisköhän tuota poiketa kaupoilla...

    VastaaPoista

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)