perjantai 14. kesäkuuta 2013

Pitkääää ja retroooo

Sain syntymäpäivälahjatoiveen pitkistä ja retroista villasukista, joissa olisi ainakin ruskeaa, mielellään vihreää ja oranssiakin. Täytyy myöntää, että alkuun löi kyllä tyhjempää kuin aikoihin, mutta lopulta katselin rauhassa lankavarastoani läpi ja löysin projektiin sopivat kerät. Alku ei ollut ongelmaton, vaan neuloin molemmat jalkateröt kahteen otteeseen, kun niistä olisi muuten tullut liian ahtaat ja pitkät. Kammo.
 
Malli: Omasta päästä. Kärjestä aloitin. Kirjoneuleosuus on
Langat: Katia Laine Nylon (ruskea), Fleece Artist Trail Sock (Foliage, kirjoneuleväri) ja Lana Grossan Meilenweit Mega Boots Stretch (kirjava, raitalanka).
Menekki: yhteensä 132 g.
Puikot: 2,5 mm
 
Eivät ehtineet valmiiksi ennen juhlia, oli sen verran paljon työtä kuitenkin lopulta, etenkin, kun purkamiseen meni ylimääräistä aikaa.
 
 
Aloitin siis kärjistä ja lisäsi 60 silmukkaan asti. Kärjissä on mainittua kirjoneuletta. Etenin tiimalasikantapäihin ja siitä ylös jatkaen vuoroin kirjoneuletta ja vuoroin raitoja. Lisäilin silmukoita varren edetessä. Ylhäällä silmukoita oli 76 kappaletta. Kirjoneulekuvio näkyy värityksestä riippuen välillä paremmin, välillä huonommin.
 
 
Olen iloinen, kun lopulta valmistuivat ja saaja tykkäsi saaneensa mitä toivoi.


7 kommenttia:

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)