sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Raituli

 
Malli: Raituli, ilmaisohje. Koko S.
Lanka: Sublime Extra Fine Merino Wool 4 ply ja Schoppel-Wolle Zauberball.
Menekki: Valkoista 28 g, punaista 14 g, yhteensä42 g.
Puikot: 2,5 ja 3 mm.
Fiilis: Nojaa.
 
Ohjehan oli hyvä eikä siinä mitään vikaa ole. Olisin vain voinut tehdä piposta hiukan lötkömmän, mutta koska muutenkin tuntuu siltä, ettei tuo punainen silleen mulle sovi, en jaksa enää korjata tilannetta. Alkuperäinen nuppikuva oli muutenkin sellainen, että tuo Zauberballin hidas värinvaihto näkyisi vähän enemmän toteutuksessa, mutta väri alkoikin vaihtua vasta päälaella. Höh.

 
Ehkä teen vielä joskus toisen, lötkömmän ja omemman värisen. (onkohan sellaista sanaakaan kuin omemman...). Jos joku tuttu on kuulolla ja keksii tälle käyttöä, saa älähtää. (En tiedä mistä sain päähäni tunkea tuollaisen katuharjan tuonne pipon ja pääni väliin....)

Täällä on jyllännyt oikein pahemman luokan neuleplääh. Kyse ei ole oikeastaan ollut edes siitä, etten halua kutoa, mutta muunsorttisten stressien vuoksi olen lähinnä jaksanut pyöritellä peukkuloita. Nyt alan taas hiukan herätä henkiin ja kaikenlaista pientä ja isompaakin on puikoilla. Kyllä ahdisti, kun ei saanut kudottua!

 
Tässä kuvassa näkyy jopa kaksi outoa asiaa. Mulla on LIMENVÄRISTÄ kynsilakkaa vapaapäivien kunniaksi ja olen PARSINUT sukan. En mä millään voinut heittää yhtä mun lempisukista (ShibuiKnitsistä neulotut Kalajoet) pois, joten oli pakko tarttua neulaan ja lankaan.
 
Pipo muuten lähti jo tytön kaverin matkaan. :-)

2 kommenttia:

  1. Kiva, että pipolle löyty pitäjä!
    Ja toi sun parsiminen...kun ei ole noita villasukkia vai. Olisit laittanut noi sukat vaikka raameihin koska kohta saat taas parsia....
    näin sanoo Täti Jkl

    VastaaPoista
  2. On mulla sukkia, mutta nuo ovat yhdet mun suosikeista, eivätkä mitenkään mahdottoman vanhatkaan. Ja joo tiedän, on niissä muitakin ohuita kohtia. Kiitos lohdutuksesta täti JKL...

    VastaaPoista

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)