lauantai 14. heinäkuuta 2012

Lontoon tuliaiset

Kiva, kun jotkut ovat jo löytäneet tänne uuteen blogiini! Itse hiukan vielä opettelen tätä systeemiä, mutta pikkuhiljaa...

Meidän kesälomamatka suuntautui Lontooseen, joka on yksi lempipaikoistani, ja siellä sijaitsee iki-ihana Loop, joka on yksi ihanimmista lankakaupoista, missä olen käynyt. Kaupasta otin kuvia edelliskesän reissulla, kuvat löytyvät ehkä joskus vanhasta blogistani, tällä hetkellä siellä on paljon valkoisia kuvia, joissa on punainen ruksi nurkassa...En vaivautunut käymään Lontoon muissa lankakaupoissa tällä kertaa, Libertyssä kävin lisäksi, mutta sieltä en ostanut mitään. Liberty on vanhassa talossa sijaitseva tavaratalo, jossa on paljon käsityöhön liittyvää tavaraa, kankaita ja Rowanin lankoja, ja se sijaitsee ihan keskustassa Regent Streetin tienoilla.

Loopissa vierähti hyvinkin tunti kärsivällisten lasten kanssa, onneksi heillä oli tekemistä mukana. Poika totesi ystävällisesti, että osta ihan niin paljon kuin haluat, joten tuumasta toimeen...

The Fibre Yarn Companylta Savannah-nimistä lankaa. Ihanat värit!

Jamieson´s Shetland Spindrift-lankaa. Kerät ovat 25 grammaisia. Kaupassa oli hyllyssä näitä varmaankin kymmenissä eri väreissä, oli tosi vaikea valita. Näen mielessäni raita- ja kirjoneulesormikkaita.


Tästä langasta löytyi myös muita ihania sävyjä, mutta punainen on aina punainen.


Brooklyn Tweediltä oli useita erivahvuisia lankoja ihanissa väreissä, ostin tuota vihreää Loftia. Shilasdair vieressä on luonnollisesti värjättyä luksuslankaa, joka sisältää mm. vauvakamelia...mä en kestä.
 Tarkemmin ajatellen kävin vielä John Lewis-tavaratalon lankaosastolla. Se tuli ihan yllätyksenä ja oli aika isokin, siellä oli myös paljon ompelemiseen liittyvää materiaalia ja kirjoja. Sieltä ostin alekorista nämä Rowan by Amy Butler Sweet Harmony-vyyhdit. Lanka on tuollaista palmikoitua, en ole sellaista aiemmin neulonut.


Loopista ostin vielä nämä ylisöpöt tipunapit ja huivineulan.

Ja siellä on lisäksi kattava kirjaosasto. (Olenkohan nyt kehunut kauppaa jo riittämiin...)


Little red in the city-kirja on kummitellut mielessä jo kauemminkin. Juju´s Loops on ilmeisesti Loopin omaa tuotantoa.

Ysolda Teaguen Whimsical Knitsit ovat myös jo pitkään olleet mahdollisella ostoslistalla.


Että tällaista. Enpä ole hetkeen kasvattanutkaan lankavarastoa kertaheitolla tällä tavalla, huh. Riittääpähän puuhaa sitten vähäksi aikaa. Kaikki ostamani langat ovat sellaisia, mitä ei tietääkseni Suomesta saa. Loopin myyjä kyllä sanoi, että toimittavat lankoja ympäri maailmaa. Että jos kiinnostuit...:-)

2 kommenttia:

  1. Taas paljon ihania lankoja!

    Terv Täti Jkl

    VastaaPoista
  2. Ihania lankoja jälleen kerran:)

    ihastelee Täti Jkl

    VastaaPoista

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)