keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Neuleita tippuu puikoiltaMinulla on menossa hyvin aktiivinen tammikuu, mitä neulomiseen tulee. Pari päivää sitten tippui puikoilta taas yksi sukkapari, lahjasukat yhdelle ystävälle tämän toiveiden mukaan.

Malli: Omasta päästä.Lanka: Katia Laine Nylon, punainen ja tummanharmaa.Menekki: Hmm. En ole punninnut jämiä, mutta varmaankin jotakin 150 g paikkeilla.Puikot: 3,75 mm.

Sukat on tehty kaksinkertaisella langalla ylhäältä alaspäin. Kantapää on se perusvahvistettu versio, jota muinainen ystävä kutsui prinsessakantapääksi. On se kaiketi ainakin kestävämpi kuin tiimalasikantapää. Puikoilla mulla oli 48 s ja joka puikolla oli kaksi neljän silmukan palmikkoa. Simppeliä, mutta ihan kivannäköistä. Lankaa myytiin älyttömän halvalla Piikko-Pirrasta, alle euron kerä. Niitä tuli sitten hamstrattua.

Ja nämähän olivat tosiaan toivesukat, annoin sukkalahjakortin kaverille ennen joulua. Toive oli puna-harmaaraidalliset sukat punaisin kärjin. Toivottavasti meni nappiin. :-)Novitan uusi lehti tuli ja uudet langat ovat saapuneet kauppoihin. Poikani toivoi uusia sukkia papukaijasta.

Ihanan pirteää, samoin sateenkaari oli minun mieleeni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)