tiistai 17. heinäkuuta 2007

L-o-m-a!


Vihdoinkin tuo kauan odotettu aika koitti ja loma alkoi! Tänään olemme juosseet kahteen otteeseen kaupungilla pakollisia juttuja etsimässä. Uskomattoman vaikea löytää mustia juhlakenkiä, taidan olla kenkien suhteen aika nirso, ja toisaalta, kun niiden pitää miellyttää silmää, tuntua hyvältä jalassa ja sopia ympärivuoden juhliin, oli tehtävä tosi vaikea.


Olen neulonutkin aika paljon viime aikoina, mutta koska suurin osa on lahjajuttuja, ei juuri mitään voi esitellä täällä vielä aikoihin, mikä on vähän plääh. Muutenkin olisi kiva aloittaa loman kunniaksi joku ihana lomaneule, mutten ole vielä keksinyt, mikä se olisi.


Päätin kuitenkin esitellä yhden jo huhtikuussa syntyneen työn, joka ei ole vielä saajallaan, mutta huomenna ajattelin sen luovuttaa to-be-kummipojalleni. Tämä on ollut enemmänkin sellainen muutenvaantyö, niin ei tässä sinänsä mene mikään pilalle.Malli: Moda 1/2005, ohje nro 46, pienin koko, eli 0,5 v/65 cm.


Lanka: Sandnes Mandarin Petit.


Puikot: 2,5 ja 3 mm pyöröt.


Langan menekkiä en muista enää. Tein tällaisen puseron aikaisemminkin kummipojan isosiskolle, kuva siitä löytyy varhaisemmista postauksista. Mandarin Petit on ohuudestaan huolimatta miellyttävä lanka neuloa ja värikartta on laaja. Tässä lähikuvaa raidoituksesta, lehden neule oli punavoittoinen. Käytin omiin raitoihini niitä värejä, joita minulla kotona oli, ja jotka olivat riittävän poikamaisia, koska tuolloin oli jo tiedossa, että vauvasta tulee poika.


 


Niskaan tuli nappihalkio, että pukeminen olisi helpompaa.Iloista kesää täällä käyville ja toki muillekin, :-)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)