lauantai 9. joulukuuta 2006

Kunhan päivittelen


Näin alkuun kiitoksia kaikille puseroa kehuneille! :-)


Katselin äskettäin yövuorossa Amazonin neulekirjatarjontaa ja löysin pari uutta mielenkiintoista, joita vieläpä myytiin yhdessä. Riemuitsin heti, että heti kotona tilaus vetämään, kunnes totesin, että ko. kirjat ilmestyvät vasta kevään puolella, olisko ollut vasta huhtikuussa. Kyseessä on Lace Style jatkona Scarf ja Wrap Styleille ja sitten IK:n sukkakirja. Siinä on varmasti tuttujakin malleja, mutta silti. Scarf Style minulla on, ja siitä olen tykännyt kovasti. Ei auta kuin odotella.


Hiljattain Noro Silk Gardenista tekemäni lapaset tuntuivat turhan väljiltä,joten otin eilen riskin ja nakkasin pyykin joukkoon pesukoneeseen.Ei kuvissa näy juuri eroa, mutta kyllä ne hieman huopuivat ja tulivat sopivammiksi käteen.


Muuten täällä ollaan oltu jouluisissa tunnelmissa.Omituisen vähän tulee nyt stressattua, vaikka lähes kaikki lahjat ovat vielä vaiheessa. Joidenkin blogeissa vilkkuvat niin-ja-niin-monta-päivää-jouluun-bannerit välillä hetkellisesti ahdistavat, mutta sitten taas helpottaa nopeesti. :-) Toisaalta mulla on aikaa näitä lahjoja tehdä vaikka vielä jouluaattona, koska kaikki saajat näen vielä silloin. Toivon kyllä, että jouluaattona voisi jo vaikka aloittaa jotain kivaa itselle.


Kaverilta sain muuten vinkin Jouluradiosta, jota voi netin kautta kuunnella täällä. Siellä siis soitetaan pelkkiä joululauluja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)