keskiviikko 26. heinäkuuta 2006

Loma loppui


Tänään täytyy jättää rento kesämeininki ja palata töihin. Itse asiassa olen koko viikon koittanut pohtia, miten tämän rentouden saisi jäämään myös arkeen ainakin joksikin aikaa loman loputtuakin. On ollut todella kivaa olla lasten kanssa kotosalla ja reissatakin.



Scrabble on ollut kesäloman hittituote. Löysimme pelin alkulomasta, tai meillä oli sellainen matkamagneettiversio, jota pojan kanssa ekaa kertaa testasimme ja ihastuimme molemmat. Satsasimme sitten tähän kunnon versioon ja siihen on nyt koukutettu useita ihmisiä. Tosi hauska peli! Ainoa huono puoli on, ettei lukutaidoton pikkusisko voi tätä vielä pelata.  


Neulottua on tullut paljonkin, mutta suurin osa on isompia juttuja, eikä siksi ole ollut hirveästi näyttää vielä mitään. Eilen taistelin provisional castingin kanssa ja lopulta luovutin. Täytyy yrittää uudestaan valoisampana ajankohtana. Olen kyllä käyttänytkin sitä aiemmin tekemäni hiuspannan kanssa, mutta nyt pitäisi luoda paljon enemmän silmukoita ja se meni kyllä vaikeaksi.


Lisäsin yhden laatikon, josta blogini voi tilata blogilistan suosikiksi. Langankierre-blogissa esitettiin toive sellaisesta.


Ja yksi Haisulikin on valmistunut toisaalla! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)