perjantai 27. heinäkuuta 2018

Tour-de-Sock 2018 etapit 1 ja 2

Tour-de-Sock-sukkakilpailuun osallistun jälleen kerran. Hiukan on tullut jo järki mukaan, eli neuloin kyllä nämä kaksi ekaa sukkaparia suhteellisen nopeasti ja yhtä mittaa, mutten kuitenkaan ihan niin hampaat irvessä kuin aiempina kesinä. Nämä kaksi ekaa etappia osuivat lomaan ja aikataulujen kannalta hyviin saumoihin. Seuraavien etappien aikana olenkin jo töissä.

Ensimmäisellä etapilla oli odotetusti nopeusneulontaa, eli suht helppo malli ilman erityisiä kommervenkkeja.

Malli: Plan A by Adrienne Fong.
Lanka: Schoppel-Wolle Zauberball, värissä Bunte gasse.
Menekki: 64 g.
Puikot: 2,5 mm.


Kantapää oli erilainen sentään. Riverbed-kantapää oli ihan hauskaa vaihtelua. Muuten oli jotenkin takkuista näitä tehdä. Lanka tahmasi, kun se on tuollaista pörheää, ja mallineule oli aika tylsä. Sijoituin 25. sijalle, mistä olin tyytyväinen sinänsä. Tarkoitus oli aluksi neuloa aamuyöhön, mutta kädet tekivät tenän, ja nukuin yön välissä. 


Väritys sukissa on kyllä raikas ja kiva, joskin raportti niin pitkä, ettei saa samanlaisia. En tosin juuri yrittänytkään, kuten kuvasta näkee. 😉

Toisella etapilla neulottiin myös perussukkaa. Yleensä mielestäni toinen etappi on ollut haastavampi, mutta tämäkin etappi oli nopeusetappi. 

Malli: Odensjön Socks by Suzanne Sjögren. 
Lanka: Väinämöinen värissä Selja.
Menekki: 68 g.
Puikot: 2,5 mm. 


Näistä pidin kyllä jo enemmän. Palmikot ovat aina jees mun mielestä. Sukkien neulominen oli miellyttävää. Hassua oli, että näissä oli kaksi kantapäävaihtoehtoa, joista toinen oli sama kuin edellisissä. Treenasin sitten sitä lisää. Tällä etapilla olin 33. sijalla. 

Neulomista on hiukan hankaloittanut myös meille heinäkuussa muuttanut uusi perheen jäsen Milo. 


Hirmuvihainen ei kyllä voi olla. ❤

2 kommenttia:

Kiva, kun kävit kommentoimassa! :)